Myynti- ja markkinointiprosessien kehittäminen, otsikko

Myynti- ja markkinointiprosessien kehittäminen

Täältä löydät palveluntuottajayritykset, jotka voivat antaa sinulle ja yrityksellesi apua myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä.

Myynnin ja markkinoinnin kehittämispalvelut, sisältö

atFlow Oy

Yhteyshenkilö: Pekka Rönkkönen

Yhteystiedot: p. +358 50 340 1705 pekka@atflow.fi

www.atflow.fi

Kuvaus palveluista: Huolehdimme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymisestä verkkokauppojen ja -sivujen, tiedonhallinnan ratkaisujen, kehitys- ja koulutuspalveluiden sekä digimarkkinoinnin avulla. Olemme auttaneet reilun vuosikymmenen ajan yli 300 organisaatiota aina pienyrittäjistä pörssiyrityksiin, joten luultavasti olemme jo onnistuneet siinä, mihin kaipaat apua toimintanne tehostamisessa. Kysy rohkeasti apua 100 % paikalliselta digitoimistolta ja anna meidän auttaa myymään tuotteitasi ja palveluitasi nykyistä paremmin.

 

 

Balentor Oy

Yhteyshenkilö: Anne Mero

Yhteystiedot: p. 040 417 4247 anne.mero@balentor.fi

www.balentor.fi

Kuvaus palveluista: Balentor auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa kokeneiden asiantuntijoiden avulla. Myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittämisessä keskitytään tyypillisesti seuraaviin teemoihin:
• Yrityskuvan kehittäminen ja markkinoinnin suunnittelu
• Myynnin ja markkinoinnin toimintamallien, työkalujen ja johtamisen kehittäminen
• Myynti- ja markkinointiosaamisen kehittäminen
• Asiakkuuksien hoito ja kehittäminen
• Digitaaliset myynnin työkalut ja niiden hyödyntäminen
• Uusien asiakkaiden hankinta
Kehittämisen jälkeen yrityksellä on selkeä suunta, toimintamallit ja johtamisrakenteet myyntiin, markkinointiin ja asiakkuuksien hoitoon.
Kehittäminen räätälöidään aina yrityskohtaisesti.

 

Cordial Communications Oy

Yhteyshenkilö: Anu Ruusila

Yhteystiedot: p. 044 305 0765 anu.ruusila@cordial.fi

www.cordial.fi

Kuvaus palveluista: Cordial Communications Oy:n erityisosaamista on viestinnän strateginen suunnittelu ja konsultointi liikkeenjohdon tukena, vastuullisuus ja siitä viestintäviestintä, kansainvälinen viestintä, mediaviestintä sekä hankeviestintä. Järjestämme viestinnän ja vastuullisuuden ryhmä- ja yksilövalmennuksia liikkeenjohdolle, yrittäjille ja viestinnän ammattilaisille suomeksi ja englanniksi. Asiakkaamme ovat pääasiassa pk-yrityksiä ja kansallisia julkisia organisaatioita. Toimialaosaamisemme painottuu matkailuun, kiertotalouteen, elintarviketeollisuuteen, metsä- ja biotalouteen sekä tutkimukseen ja koulutukseen. Asiakkaita on lisäksi IT- sektorilta sekä järjestö- ja sote-toimijoista. Yrittäjä ja viestintästrategi Anu Ruusilalla on yli 25 vuoden kokemus viestinnän johtamisesta, esimiestyöstä ja viestinnän asiantuntijatehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä yrittäjänä. Yli 100 yritystä on osallistunut hänen valmennuksiinsa, jotka painottuvat organisaatioviestintään, muutosviestintään, vastuullisuuteen, kriisiviestintään sekä kulttuurien väliseen vuorovaikutukseen. Hän on myös sertifioitu Business Coach, joka on ”koutsannut” mm. vakuutus, viestintä- ja IT-aloilla, sekä neljässä mentorointiohjelmassa.

 

Dataline Group Oy

Yhteyshenkilö: Mika Lähteenmäki

Yhteystiedot: p. 0400 449 449 mika.lahteenmaki@molentum.fi

www.dataline.fi

Kuvaus palveluista: Tuotamme yrityksille ja yhteisöille verkkopalveluja, sähköisiä kauppapaikkoja, järjestelmiä sekä markkinointiin liittyviä työkaluja sekä alan konsultointia.

 

DigiTimantti Oy

Yhteyshenkilö: Jaana Mäkisalo

Yhteystiedot: p. 045 665 1268 jaana.makisalo@digitimantti.fi

www.digitimantti.fi

Kuvaus palveluista: DigiTimantilta saat yksilöllistä apua markkinointisi ongelmien ratkaisuun, markkinoinnin tulokselliseen suunnitteluun ja kehittämiseen. Kauttani saat mm. WordPress kotisivut, WooCommerce verkkokaupan, apua sosiaalisen median käyttöönotossa ja kehittämisessä, apua sähköpostimarkkinointiin sekä henkilökohtaisia, juuri sinulle räätälöityjä koulutuksia. Voit myös hyödyntää yrityspalveluseteliä DigiTimantin Digisydämen koulutuksiin. Digisydämen markkinointikoulutukset löydät osoitteesta www.digisydan.fi.

Ota yhteyttä, kun haluat kustannustehokasta apua markkinointiin.
 

EasTeam Oy

Yhteyshenkilö: Harri Ryynänen

Yhteystiedot: p. 040 562 7009 harri.ryynanen@easteam.fi

www.fasplat.fi

Kuvaus palveluista: Osallistava liiketoimintasuunnitelma Fasplat alustalla esimerkiksi rahoitushakemuksen liitteeksi tai liiketoiminnan ideointiin. Easteam Oy:n kehittämän Fasplat alustan avulla voidaan osallistaa useampi osallistuja pohtimaan liiketoimintasuunnitelmaa. Uudenlainen menetelmä mahdollistaa uusien ajatusten syntymisen, itsestään selvyyksien ja vanhojen ideoiden sijaan. Tuloksena syntyy selkeä yhdensivun kaavio liiketoiminnan kannalta merkityksellisimmistä asioista. Liiketoimintasuunnitelman lisäksi Fasplat alustasta löytyy valmiita johtamisen työkaluja myös myynnin tueksi tai vaikkapa työtyytyväisyyden mittaamiseksi.

 

EXH Oy

Yhteyshenkilö: Jonne Martikainen

Yhteystiedot: p. 050 505 6990 jonne@exh.fi

www.exh.fi

Kuvaus palveluista: EXH Oy on liikkeenjohdon konsultointiin erikoistunut yritys. Yrityksen vahvin osaaminen on markkinoinnista ja viestinnästä sekä myynnistä ja siitä, kuinka nämä tulisi yhdistää menestyvässä liiketoiminnassa. 

 

Folcan Oy

Yhteyshenkilö: Rasmus Ranta

Yhteystiedot: p. 040 844 3327 rasmus.ranta@folcan.fi

www.folcan.fi

Kuvaus palveluista: Digimarkkinoinnin palvelumme sisältävät:

- Strategiat ja suunnitelmat

- Verkkosivut ja -kaupat

- Maksettu mainonta

- Konsultointi

Yrityksen osaaminen jakautuu laajalti eri digimarkkinoinnin palveluiden kesken aina verkkosivujen suunnittelusta markkinointistrategian luontiin. Tarjoamme 45 min maksuttoman tarvekartoituksen, jossa käymme läpi tilanteesi ja teemme alustavan ehdotuksen niistä toimenpiteistä, joilla yrityksesi liiketoimintaa kannattaa lähteä kehittämään. 

 

GH Agency

Yhteyshenkilö: Tero Karinti

Yhteystiedot: 040 931 1550 tero@growhow.agency

www.growhow.agency

Kuvaus palveluista: HALUATKO TUOTTEISTAA PALVELU- TAI TUOTEIDEASI NOPEASTI LIIKEVAIHTOA TUOTTAMAAN? NYT SE ON MAHDOLLISTA. GROWHOW AGENCYN TUOTTEISTAMISPALVELUIDEN AVULLA LUOMME UUDESTA IDEASTA MYYTÄVÄN PALVELUN PIKAISESTI, TAI AUTAMME SAAMAAN OLEMASSA OLEVAN PALVELUN MYYMÄÄN PAREMMIN. TUOTTEISTUS - MARKKINOINTI -MYYNTI.

KAIKKI SAMASSA PAKETISSA KETTERÄSTI JA NOPEASTI!

 

Ideaomena Oy

Yhteyshenkilö: Mikael Kaaosvirta

Yhteystiedot: p. 045 144 0577 mikael@ideaomena.fi

www.ideaomena.fi

Kuvaus palveluista: Meiltä saat kaikki yrityksesi markkinointiviestintään ja näkyvyyteen tarvittavat ratkaisut. Olivatpa kyseessä kotisivut, markkinointi, sosiaalisen median mainonta, videomainonta, verkkokaupat tai perinteiseen mainontaan tarvittavat palvelut, saat meiltä kaiken valmiiksi suunniteltuna ja korkealaatuisesti toteutettuna. Meidän työssämme yhdistyvät vankka kokemus ja tuoreet ideat niin, että sinä saat korkealaatuisen mainonnan kokonaisuuden jolla voit kasvattaa liiketoimintaasi.

 

KonMira

Yhteyshenkilö: Mira Loponen

Yhteystiedot: p. 0400 280 180 mira@konmira.fi

www.konmira.fi

Kuvaus palveluista: KonMira on markkinointitoimisto, joka puhuu ja tekee markkinointia mutkattomasti ja maanläheisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Mira KonMiran takana on hankkinut monipuolisen markkinoinnin kokemuksen monipuolisen työhistoriansa aikana. Vahvuudet markkinoinnissa liittyvät erityisesti asiakasymmärrykseen ja kokonaisuuksien hallintaan. Muita mahdollisia näkökulmiani markkinointiin ovat tuotesuunnittelun, myynnin ja median näkökulmat. KonMira palvelee niin pienissä osaprojekteissa kuin laajemmissakin kokonaisuuksissa.

 

Lietsu Palvelut Oy

Yhteyshenkilö: Helena Puhakka-Tarvainen

Yhteystiedot: p. 050 541 7289 helena@lietsuhotel.fi

https://www.lietsuhotel.fi/yrityksille/

Kuvaus palveluista: Lietsun koulutus- ja asiantuntijapalvelut: Haluamme auttaa yrityksiä ja muita organisaatioita luomaan vähähiilistä maapallon kantokyvyn mukaista tulevaisuutta, jossa ihmisten moninaisuus, osaaminen ja kulttuurit kukoistavat. Myös pk-yritysten valmiudet sitä tukevaan tutkimus- ja kehittämistoimintaan vaativat kasvattamista. Erityisosaamisemme on matkailualla mutta meillä on laaja kokemus myös muilta toimialoilta. Lietsu Palvelut Oy tarjoaa räätälöityjä koulutus- ja asiantuntijapalveluja mm. seuraavilla aihealueilla: Kestävä kehitys, vastuullisuus ja vihreä siirtymä: - Yritystoiminnan kehittäminen vastuullisemmaksi - Yritysvastuullisuus ja lainsäädäntö, yritysvastuulaki - Vastuullisuus hankinnoissa ja alihankintaketjuissa - Standardit, työkalut ja mittarit - Raportointi ja dokumentointi (erityisesti Ekokompassi, Sustainable Travel Finland) - Päästölaskennan työkalut ja päästöjen hyvittäminen - Vaikuttavuus ja vastuullisuusviestintä - Rahoitus investointeihin ja kehittämiseen Yritysten T&K-toiminta ja sen julkinen rahoitus: - Julkiset rahoitusinstrumentit yritysten tutkimus- ja kehittämistoimintaan - T&K-projektien suunnittelu, toteutus ja arviointi - Kansainvälinen T&K-rahoitus erityispiirteineen Matkailupalvelujen tuotteistaminen ja kehittäminen: - Tuotteistamisprojektit - Yhteistyöverkostojen rakentaminen kotimaassa ja kansainvälisesti - Matkailupalveluiden markkinointi ja myyntikanavat Kuulumme Luotettava kumppani -järjestelmään.

 

 

Luoma Creative OSK

Yhteyshenkilö: Roope Muhonen

Yhteystiedot: p. 040 154 9055 roope.muhon@gmail.com

www.y-akatemia.fi

Kuvaus palveluista: Luoma Creative OSK tarjoaa Markkinointi- ja mediatuotantojen suunnittelua ja toteutusta asiakas tarpeiden mukaan. Koostumme kolmesta media-alan opiskelijasta, joilla kuitenkin on yhteensä jo yli 10 vuoden kokemus alalta.

 

 

Mainostoimisto Adelen

Yhteyshenkilö: Pipa Repo

Yhteystiedot: p. 040 501 4377 pipa@adelen.fi

www.adelen.fi

Kuvaus palveluista: Olemme pieni perheyritys ja meitä yhdistää suuri intohimo auttaa yrityksiä näkymään ja menestymään. Pirjo Helena (Pipa) Repo on perustanut yrityksen 1999 ja hänen osaamisaluettaan ovat yrityksen visuaalisen brändi-identiteetin ja visuaalisen markkinoinnin suunnittelu ja tuottaminen. 
Tytär Crista on opiskellut Lontoossa ja Milanossa kansainvälisten brändien johtamista (MSc International Brand Management). Hänen toimialaa on digitaalinen ja visuaalinen viestintä.
Suunnittelemme ja toteutamme:
- graafinen yrityskuva: logot, liikemerkit, tunnukset, ohjeistot, toimitilojen sisustusratkaisut
- yritysesitteet, tuote-esitteet, julkaisut
- verkkosivut ja verkkosivukoulutukset
- messuosastot ja esittelymateriaalit
- pakkaukset, etiketit
Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa luomme yrityksellesi kattavaa markkinointiviestintää, jossa yhdistyy kokemus, innovaatiot ja uudet digitaaliset markkinoinnin välineet, jotka saavat yrityksesi näkymään niin Suomessa, kuin myös kansainvälisesti.
Esimerkkejä tehdyistä töistä: adelen.fi/toita. Alustavia hintoja löydät: adelen.fi/hinnasto. Hiotaan niistä sinulle sopiva kokonaisuus ja tarvittaessa joustavilla maksuajoilla. 
Annan mielelläni lisätietoja: 
Pipa Repo 040 5014377, pipa@adelen.fi, www.adelen.fi, LinkedIn Pirjo-Helena Repo

 

Markinvest Oy

Yhteyshenkilö: Pekka Peltonen

Yhteystiedot: 040 900 0322 pekka.peltonen@markinvest.fi

www.markinvest.eu

www.markinvest.fi

Kuvaus palveluista:

MARKINVESTIN YRITYSPALVELUSETELIN PALVELUPAKETTI 
Liiketoiminnan strateginen kehittäminen. Kasvua kotimaasta ja kansainvälistymällä- kilpailuedut: 

Kasvua kotimaasta 
Saat kilpailukykyisen markkinoinnin liikeidean ja toimintasuunnitelman. Teemme kilpailustrategian perustaksi asiakaskysely yrityksesi imagosta, tunnettavuudesta ja kilpailueduista. 

Kasvua Ruotsista ja kansainvälistymällä 
Saat vientikonseptin Ruotsia varten. Haluttaessa teemme perustaksi markkinaselvityksen Tukholman alueen potentiaalisista asiakkaista.  

Kasvua Keski-Aasiasta 
Saat yhteenvedon viennin vaatimuksista, mahdillisuuksista ja optimiratkaisusta. Selvitämme yrityksesi vientivalmiuden kohdealueelle, logistiset ratkaisut, sertifioinnin erityspiirteet, tuotteittesi soveltuvuuden ja laadimme toimintasuunnitelman. 

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

 

Mediakumpu Oy

Yhteyshenkilö: Jouni Karppanen

Yhteystiedot: p. 050 597 9565 jouni@mediakumpu.fi

https://www.mediakumpu.fi/

Kuvaus palveluista: Mediakumpu on täyden palvelun WordPress -asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja. Olemme erikoistuneet WordPress-pohjaisten verkkosivustojen ja Woo-verkkokauppojen toteutukseen ja ylläpitoon sekä graafisen suunnittelun palveluihin.

 

 

Mediamaisema Oy

Yhteyshenkilö: Mella Lehtonen

Yhteystiedot: p. 045 327 3565 info@mediamaisema.fi

www.mediamaisema.fi

Kuvaus palveluista: Mediamaisema on yhden naisen vahvuinen graafinen suunnittelutoimisto, joka tarjoaa yrityksellesi visuaalisen suunnittelun aina mieleenpainuvista logoista näyttäviin verkkosivuihin sekä kokonaisvaltaiseen ilmesuunnitteluun saakka. Jokainen suunnitteluprojekti on yksilöllinen ja toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa alusta loppuun asti. Kun ymmärrämme yrityksesi arvomaailman, vision ja mission, tiedämme paremmin, miltä kaiken tulisi näyttää ulospäin. Tavoitteenamme on suunnitella jotain sellaista, mikä ei ainoastaan näytä vaan myös tuntuu omalta. Toteutamme graafisen ilmeen joko kokonaisvaltaisesti tai pala palalta sen mukaan, mihin kanaviin ja markkinointiyhteyksiin sitä tarvitset. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun yrityksesi näköinen lopputulos!

 

Monarkia Oy

Yhteyshenkilö: Jussi Santaniemi

Yhteystiedot: p. 040 670 8322 jussi@monarkia.fi

www.monarkia.fi

Kuvaus palveluista: Autan yrityksiä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä: teen mm. verkkosivustojen ja -kauppojen suunnittelua ja toteutusta. Myös yritysbrändien luominen ja kehitys on tärkeä osa toimintaani. Siihen sisältyy mm. graafisen ilmeen muotoilu ja kehittäminen, painotuotteiden- ja digimarkkinoinnin kehittäminen. Olen tehnyt tämän tyyppistä yritystoimintaa yli 15 vuotta, asiakkainani on pieniä ja keskisuuria yrityksiä laidasta laitaan (ja ympäri Suomea).

 

Mainostoimisto Digimediat

Yhteyshenkilö: Juha Romppanen

Yhteystiedot: p. 040 772 8886 sinulle@digimediat.fi

www.digimediat.fi

Kuvaus palveluista: Tarjoamme digitaalista mainontaa sinulle, joka haluat kasvattaa yrityksesi kysyntää ja muuttaa kysynnän voitoiksi.

 

PenTen Oy

Yhteyshenkilö: Pentti Hyttinen

Yhteystiedot: p. 040 546 5227 pentti.hyttinen@penten.fi

www.penten.fi

Kuvaus palveluista: PenTen Oy auttaa löytämään raikkaita ratkaisuja, rahoitusta ja yhteistyökumppaneita asiakkaan toiminnan kehittämiseksi. Toimeksiantona voi olla esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman tai strategian laatiminen, markkinaselvitys, kannattavuusanalyysi, organisaation kehittäminen, yritysjärjestelyjen junailu tai eri rahoituskanavien hyödyntäminen. PenTen Oy toimii sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Missiona on omistajien ja toimivan johdon työn tukeminen.

 

Piipa Training Oy

Yhteyshenkilö: Vesa Pelkonen

Yhteystiedot: p. 040 591 0471 vesa.pelkonen@sandler.com

www.finland.sandler.com

Kuvaus palveluista: Sandler on johtava koulutusyritys, joka tarjoaa valmennusratkaisuja eri puolilla maailmaa. Erityisen tunnettu Sandler on menestyksekkäästä myyntikoulutuksestaan, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä saavuttamaan enemmän tulosta myynnillään.

Sandlerin valmennukset perustuvat vuorovaikutuksen muutokseen myynti- ja asiakaspalvelutyössä, jossa painotetaan asiakkaan ymmärtämistä. Tämä lähestymistapa on osoittautunut erittäin tulokselliseksi, ja Sandler onkin saanut paljon kiitosta asiakkailtaan niin Suomessa mutta myös kansainvälisesti saavutetuista menestyksistä.

Esihenkilö ja yritysjohdon valmennukset sekä henkilöstön kehittämiskoulutukset ovat räätälöitävissä tarpeiden mukaan, ja niissä käytetään monipuolisia oppimismenetelmiä varmistaakseen parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen. Rohkaisemme ja haastamme oppimaan, jotta asiakkaamme voivat parantaa omia tuloksiaan. Asiakkaamme ovat valmiita ottamaan riskejä ja näkemään tuloksia - ja he tietävät, että he voivat luottaa siihen, että me toimitamme ne.

Sandlerin erikoisuus on sen tehokkaassa ja tuloksellisessa lähestymistavassa myyntityöhön, jonka ansiosta yritykset pystyvät parantamaan myyntitulostaan merkittävästi. Kun haluat parantaa yrityksesi myyntitulosta tai kehittää henkilöstösi kommunikointitaitoja, Sandler on täydellinen valinta sinulle.
 

 

Rookie Communications Oy

Yhteyshenkilö: Arttu Käyhkö

Yhteystiedot: p. 040 594 0285 arttu@rookiecom.fi

www.rookiecom.fi

Kuvaus palveluista: Markkinointitoimisto, joka on erikoistunut markkinoinnin ja viestinnän liiketoimintalähtöiseen strategiseen suunnitteluun ja sisällöntuotantoon. Laaja verkosto eri alojen asiantuntijoita myös käytettävissä.

 

Sample Text Oy

Yhteyshenkilö: Tommi Louhelainen

Yhteystiedot: p. 044 026 0197 toimisto@sampletext.fi

www.sampletext.fi

Kuvaus palveluista: Logo- ja brändinsuunnittelu, pakkaussuunnittelu, mainonnan suunnittelu ja muut visuaaliset tarpeet. Me hoidetaan homma järjestelmällisesti ja vähän extraa unohtamatta. Me ei vain piirretä vaan luodaan visuaalisia tarinoita sun brändin ympärille. Oli se sitten someen, printtiin tai verkkoon.

 

Solwe Oy

Yhteyshenkilö: Mikko Luukkainen

Yhteystiedot: p. 040 164 7875 mikko@solwe.fi

www.solwe.fi

Kuvaus palveluista: Teemme verkkokauppoja Shopify-alustalla ja verkkokauppaliiketoimintaan liittyvää konsultointia Shopify-kauppiaille.

 

Sometaito Oy

Yhteyshenkilö: Olli Karjalainen

Yhteystiedot: p. 050 354 9627 olli@hiljainenrekry.fi

https://www.hiljainenrekry.fi/yrittajan-tehovalmennus/

Kuvaus palveluista: Sometaito Oy on pitkän linjan markkinointi- ja valmennusalan yritys, jolta löytyy syvää osaamista somemarkkinoinnin ja digimarkkinoinnin valmennuksista. Valmennuksissa on vahvasti mukana konkretiaa ja työkalujen ja eri ohjelmistojen käyttöönottamisen opastamista - autamme esim. rakentamaan Metaan mainostilin ja mainoskampanjat, luomaan oikeat kohderyhmät ja toteuttamaan pikselin kautta retargeting-mainontaa, seuraamaan mainoskampanjan dataa ja hoitamaan itsenäisesti Facebook- ja Instagram tilin hallinnoinnit sisällöntuottamisesta markkinointikampanjointeihin. Sometaito Oy:n somesparrauksissa käydään läpi myös Facebookin ja Instagramin sääntöviidakkoa ja miten sääntörikkomukset onnistuu välttämään, niin että oma Facebook- tai Instagramtili ja niihin liitetyt mainostilit pysyvät auki. Valmennamme myös SEO-optimointia ja GoogleAds-kampanjoiden rakentamista, LinkedIn-sisällöntuottamista, LinkedIn-mainoskampanjoiden rakentamista, Social Selling- osaamista ja yritysbrändin rakentamista sosiaalisessa mediassa. Koulutamme myös ammattimaista sisällöntuottamista Canva-kuvankäsittelyohjelman avulla. Sometaito Oy:n valmentajajarinkiin kuuluu myös talousalan asiantuntijoita, jotka konsultoivat ja valmentavat taloushallintoon liittyvissä asioissa. Jos yrittäjä haluaa esim. oppia hoitamaan itse alv-tilitykset ja palkanlaskennan tai kk-tiliöinnit, tarjoamme tähän kattavaa konsultointia ja valmennusta. Asiantuntijoihimme kuuluu myös kansallisten ja kansainvälisten julkisten rahoitusinstrumenttien käytön kova ammattilainen Päivi Korhonen. Hänen osaamistaan on yritysten konsultointi kehitys- tai investointihankkeen muotoiluun, sopivan rahoituslähteen tunnistamiseen ja rahoitushakemuksen valmisteluun. Lisätietoa yritysvalmennuksistamme löytyy sivuiltamme: https://www.hiljainenrekry.fi/yrittajan-tehovalmennus/

 

Studio Korento

Yhteyshenkilö: Harri Mäenpää

Yhteystiedot: p. 040 550 5565 harri@studiokorento.fi

www.studiokorento.fi

Kuvaus palveluista: Valokuvausta yrityksille maakunnan ainoalta mainosvalokuvaajalta. Kuvat, videot, nettisivut, koulutukset ja mainostoimistopalvelut.

 

Toteuta Oy

Yhteyshenkilö: Mika Pyykkö

Yhteystiedot: p. 040 674 9546 mika.pyykko@toteuta.fi

www.toteuta.fi

Kuvaus palveluista: Haluan auttaa yrityksiä kasvamaan, kehittymään ja erottautumaan kilpailijoista yritykselle etsittävän kilpailuedun avulla. Näin päästään pois jatkuvasta hinta vs hinta kisasta ja pärjätään globaalissa kilpailussa. Minulla on kädet-savessa-tekemisen asenne ja uskallan rakentavasti haastaa nykyisiä toimintamalleja. 
Strategian kirkastus työpajassa yritys määrittelee missä liiketoiminnassa ja millä toimenpiteillä se aikoo menestyä. Strategia kuvaa:
•    Miksi asiakas ostaa (juuri sinun) yrityksesi tuotteita/palveluita.
•    Kertoo myös, mitä yritys ei tee, sillä rönsyjen karsiminen ohjaa tehokkuuteen.  Se auttaa asiakkaita, henkilöstöä ja sidosryhmiä ymmärtämään, mitä yritys tekee ja mihin suuntaan se on menossa
•    Mahdollistaa nopeiden muutosten tekemisen yrityksen toimintaympäristön muuttuessa
•    Ohjaa johtoryhmää ja hallitusta seuraamaan ja varmistamaan, että omistajien tavoitteet toteutuvat.
Myyntiviestin kirkastus: Onko yrityksenne myyntiviesti ymmärrettävä ja asiakasta puhutteleva? Hyvä myyntiviesti luo asiakkaalle tunteen, että häntä on kuunneltu ja hänen tarpeensa on ymmärretty. Tämä on luottamuksen rakentamisen kannalta tärkeä asia, johon kaikki kaupankäynti perustuu. Myyntiviestin kirkastuspalvelun avulla terävöität yrityksesi viestintää, erottaudut kilpailijoista, näytät selkeästi asiakkaan saaman lisäarvon ja luot vahvoja asiakassuhteita.
Kansainvälistymisen suunnittelu ja toteutus: Oletteko aikeissa hakea kasvua kansainvälisiltä markkinoilta? Autan kv-strategian luomisesta aina toiminnan johtamiseen kohdemaassa. Laajentuminen uusille markkinoille voi olla monimutkaista, mutta tarjoaa samalla merkittäviä mahdollisuuksia kasvuun. Hyödynnä osaamiseni sekä verkostoni ja laajenna toimintaasi uusille markkinoille.
 

 

Tovari Oy

Yhteyshenkilö: Sebastian Stenfors

Yhteystiedot: p. 040 746 6922 sebastian@tovari.fi

www.tovari.fi

Kuvaus palveluista: Tovari on valmentava markkinointitoimisto. Yrityksen palkkalistoilta löytyy taitoja ja osaamista kehittäviä valmentajia, strategioita ja suunnitelmia tuottavia markkinoinnin konsultteja sekä joukko monialaisia markkinointia toteuttavia henkilöitä. Palvelut ovat suunnattu yrityksille, jotka haluavat saada asiakkaita digitaalisia markkinointikeinoja hyödyntäen. Palveluihin kuuluvat mm. - Digitaalisen markkinoinnin koulutukset ja valmennukset - Tekoälytyökalujen koulutukset ja valmennukset - Verkkosivustojen ja verkkokauppojen rakentaminen - Hakukoneoptimointi - Hakusanamainonta - Sosiaalisen median markkinointi - Digitaalisten mainospaikkojen ohjelmallinen ostaminen - Sisällöntuotanto digitaaliseen markkinointiin - Brändin rakentaminen ja kehittäminen.

 

Työluotsi Oy

Yhteyshenkilö: Tomi Tuomasjukka

Yhteystiedot: p. 050 433 9049 tomi.tuomasjukka@tyoluotsi.fi

www.työluotsi.fi

Kuvaus palveluista: Työluotsi tukee yrityksiä kehittämään liiketoimintaa ja osaamista. Erityisalojamme ovat liiketoiminnan johtamisen ja ihmisten johtamisen kehittäminen ja ongelmatilanteiden ratkaisu. Autamme myös yrityksen ilmapiirin ja kulttuurin kehittämisessä, jotta ne voivat tukea strategian toteutumista.

 

Ubinet Ky

Yhteyshenkilö: Antti Ryynänen

Yhteystiedot: p. 044 056 4781 antti.ryynanen@ubinet.fi

www.ubinet.fi 

Kuvaus palveluista: Digitaalisen markkinoinnin palvelut

 

Vendacon Oy

Yhteyshenkilö: Otto Kuivalainen

Yhteystiedot: p. 050 542 1672 otto.kuivalainen@vendacon.fi

www.vendacon.fi

Kuvaus palveluista: Myynnin ja johtamisen valmennusta vuodesta 2014 saakka. Vahva kokemus erilaisista yrityksistä, useilta toimialoilta. Käytännönläheinen toimintatapa valmennuksissa ja hyvä ymmärrys pienten yritysten haasteiden ratkaisemisesta.

 

Viestintä Ässä Oy

Yhteyshenkilö: Sirkka-Liisa Aaltonen

Yhteystiedot: p. 0400 383 722 sirkka-liisa.aaltonen@viestinta-assa.fi

www.viestinta-assa.fi

Kuvaus palveluista: Viestintä, markkinointiviestintä, suunnittelu ja toteutus, viestintä osana liiketoimintasuunnitelmaa, myös journalistinen työ. Asiakkaan tarpeiden mukaan teen yhteistyötä graafikoiden, valokuvaajien, teknisten toteuttajien ja mainostoimistojen kanssa. Yhteistyö on myös se juttu, jolle kaikki asiakassuhteet rakentuvat.

 

Virran Varrelta Design Oy

Yhteyshenkilö: Sari Kaija

Yhteystiedot: p. 0400 910 949 sari@virranvarrelta.fi

https://www.virranvarrelta.fi/

Kuvaus palveluista: Virran Varrelta on asiakaslähtöisesti tarpeisiin mukautuva mainostoimisto. Meidän tärkein tehtävä on auttaa sinun yritystäsi näkymään ja kuulumaan sinun näköisesti, sinun äänelläsi. Autamme sinua brändisi kirkastamisessa logon suunnittelusta visuaaliseen ilmeeseen ja sen jalkautuksiin, niin painetussa, kuin digitaalisessa mediassa. Tärkeimmät voimavaramme ovat halu tehdä yhdessä, sekä kyky kuunnella ja ymmärtää!

 

Visuaalinen viestintä Majasaari

Yhteyshenkilö: Tarmo Majasaari

Yhteystiedot: p. 040 732 4063 tarmo@majasaari.net

www.majasaari.net

Kuvaus palveluista: Yksilöllistä ja suoraviivaista graafista suunnittelua sekä mainonnan suunnittelua pitkällä kokemuksella ja suurella intohimolla. Logon tai tunnuksen suunnittelu, visuaalisen ilmeen suunnittelu, brändäykset, pakkaus- ja etikettisuunnittelu, mainonnan suunnittelu eri välineisiin, julisteet, esitteet, julkaisut, messuilmeet, www-sivut, kuvankäsittelyt, kuvitukset.

 

 

 

 

Публикатор

Lipertekin tiimi toivottaa kaikille hyvää kesää!

03.06.2024 Lipertekin tiimi toivottaa kaikille hyvää kesää! Palvelumme ovat...

Start Me Up -liikeideakilpailun Liiketoimintaa Liperiin -sarjan voitti Uuteko

17.05.2024 Start Me Up -liikeideakilpailun Liiketoimintaa Liperiin -sarjan voitti Uuteko ...

Lipertekin toimitusjohtajaksi ja Liperin kunnan elinkeinopäälliköksi KTM Pentti Meriläinen

24.04.2024 Lipertekin toimitusjohtajaksi ja Liperin kunnan elinkeinopäälliköksi KTM Pentti Meriläinen ...

Liperin kunnan hankintailta

26.03.2024 Liperin kunnan hankintailta 17.4.2024 Tervetuloa osallistumaan Liperin kunnan...

Hyvää pääsiäistä!

28.03.2024 Hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuna pe 29.3. - 1.4.2024. ...

HAEMME TOIMITUSJOHTAJAA/ELINKEINOPÄÄLLIKKÖÄ

20.03.2024 Haemme toimitusjohtajaa/elinkeinopäällikköä Liperin kuntakonserniin kuuluva...

Aloita menestyksesi Start Me Up -liikeideakilpailusta!

19.03.2024 Aloita menestyksesi Start Me Up -liikeideakilpailusta! Lipertek ja Liperin...

Liperin kunnan elinkeinojohtaja siirtyy toisen työnantajan palvelukseen

08.03.2024 Liperin kunnan elinkeinojohtaja siirtyy toisen työnantajan palvelukseen ...

Pohjoisen Saimaan matkailuhankkeen tiimi uudistuu

13.02.2024 Pohjoisen Saimaan matkailuhankkeen tiimi uudistuu Syksyllä Liperin,...

Kasvun askeleet – sparriaamiainen tosielämän kasvumallista tilaisuus

29.01.2024 Kasvun askeleet – sparriaamiainen tosielämän kasvumallista tilaisuus Tule...

Lipertekin yrityspalvelusetelillä asiantuntija-apua yrityksen kehittämiseen

11.01.2024 Lipertekin yrityspalvelusetelillä asiantuntija-apua yrityksen kehittämiseen ...

Lipertekin väki toivottaa hyvää joulua!

15.12.2023 Lipertekin väki toivottaa hyvää joulua! Joulu ja vuodenvaihde tuovat...

Pohjoisen Saimaan matkailuhanke yhdistää Liperin, Heinäveden ja Rääkkylän kunnat Lakelandiin

22.11.2023 Pohjoisen Saimaan matkailuhanke yhdistää Liperin, Heinäveden ja Rääkkylän kunnat Lakelandiin ...

Anna ilmi lapsiystävällinen teko, miten sinä yrittäjänä huomioit lapset ja nuoret Lapsen oikeuksien viikolla 20.-26.11.2023!

14.11.2023 Anna ilmi lapsiystävällinen teko, miten sinä yrittäjänä huomioit lapset ja nuoret Lapsen oikeuksien...

Liperin Höyläämö Oy valittiin Liperin vuoden yritykseksi

30.10.2023 Liperin Höyläämö Oy valittiin Liperin vuoden yritykseksi Tunnustus jaettiin...

HILMA julkisten hankintojen palvelu - muista luoda uudet hakuvahdit 4.9. alkaen

06.09.2023 HILMA julkisten hankintojen palvelu - muista luoda uudet hakuvahdit 4.9. alkaen ...

Lipertek Oy:n matkailun kehittämishankkeen projektipäälliköksi Päivi Korhonen

16.08.2023 Lipertek Oy:n matkailun kehittämishankkeen projektipäälliköksi Päivi Korhonen ...

Liperiläinen yrittäjä, tervetuloa kuulolle!

14.08.2023 Liperiläinen yrittäjä, tervetuloa kuulolle! Järjestämme infotilaisuuden...

Tarvitseeko yrityksesi uutta toimitilaa tai etsitkö vaihtoehtoa kotitoimistolle?

28.11.2022 Tarvitseeko yrityksesi uutta toimitilaa tai etsitkö vaihtoehtoa kotitoimistolle? ...

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

10.07.2023 Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Lipertek Oy hakee projektipäällikköä POHJOISEN...