Yrityksen kehittaminen pääkuva

Yritysten kehittäminen

Yritysten kehittäminen

Yritysten liiketoiminnan kehittymisen tukeminen on yksi keskeisistä tehtävistämme, ja autamme yritystäsi erilaisissa kehittämistarpeissa.

Yritysten kehittäminen sisältö

Olitpa sitten pienyrittäjä tai suuremman yrityksen edustaja, olet meille tärkeä. Liperissä Lipertek Oy toimii yhteistyössä Liperin kunnan kanssa ja tarjoaa yritysneuvontapalveluita.

Työllistäminen

Tarvitsetko lisää työntekijöitä vai onko ensimmäisen työntekijän palkkaaminen ajankohtaista? Autamme mielellämme! Liperin kunnan työllisyyspalvelut auttavat sinua rekrytoinnin haasteissa, tukien hakemisessa sekä oikean työntekijän etsimisessä. Katso lisätietoja ja yhteystiedot työllisyyspalvelujen sivuilta.

Omistajanvaihdos

Oletpa ostaja, myyjä tai luopuja, ole ajoissa liikkeellä. Omistajanvaihdos tai sukupolvenvaihdos ovat monitahoisia asioita, joiden onnistunut toteutus vaatii aikaa ja hyvää suunnittelua. Autamme sinua arvon määrityksissä, suunnitelmien laadinnassa, rahoitusjärjestelyissä sekä muissa omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Osuva-yrityspörssi on omistajanvaihdoksiin keskittyvä markkinapaikka, joka tuo yhteen jatkajaa hakevat yritykset ja toimivaa yritystä etsivät ostajat.

Verkostot ja yhteistyökumppanit

Meiltä saat parhaat vinkit yhteistyökumppaneista ja erilaisista verkostoista alueellamme. 

 

Ota yhteyttä niin viedään yritystäsi eteenpäin yhdessä!

Yritysneuvoja Jaana Karppanen, p. 050 472 8575 tai jaana.karppanen@liperi.fi

 

Yhteystiedot

Jaana Karppanen

Yritysneuvoja
 050 472 8575

Sivu arviointi ja palaute