Yrittäjäksi Liperiin pääkuva

Yrittäjäksi Liperiin

Yrittäjäksi Liperiin

Tervetuloa yrittäjäksi Liperiin!

Yrittäjäksi Liperiin sisältö

Liperin kunta on mainio paikka yritystoiminnalle. Maaseutumaisessa kunnassamme on monipuolista yritystoimintaa ja 12000:n asukkaan kunnaksi iso määrä yrityksiä – liki 800.

Yrittäjyydellä on Liperin leipäpitäjässä pitkät juuret.

Paikkakunnan korkeatasoisesta osaamisesta kertovat useat yritykset, joiden tuotteet leviävät jopa maailmanlaajuisesti. 

Liperin kymmenen suurinta yritystä liikevaihdolla mitattuna ovat:

Mantsinen Group Ltd Oy    
Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy    
KKR Steel Oy    
Närhi Oy Joensuu    
Puupietari Oy    
Liperin Höyläämö Oy    
Karelian Lihajaloste    
Kuljetusliike HKK-Kuljetus Oy    
Rakennusliike Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy    
Kaptas Oy

Liikennettä palvelevat valtatiet 9 ja 23, rautatie, Liperissä sijaitseva Joensuun lentoasema sekä vesistöyhteydet Saimaalle ja Saimaalta Suomenlahdelle. Meiltä on hyvät yhteydet myös Venäjälle – Pietari on hieman lähempänä kuin Helsinki.

Joensuun seutuun kuuluvien kuntien kesken tavoitteemme on kehittää ja kehittyä yhdessä. Liperin kunnassa teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Joensuun ja Kontiolahden kanssa. 

Kunnassamme on runsaasti tontteja ja liiketiloja yritystoiminnalle. Esimerkiksi Ylämyllyn alueen yritystoiminnalle valmiit tontit sijaitsevat vain 12 kilometrin päässä Joensuusta. Kirkonkylän ja Viinijärvenkin tontit ja tilat ovat alle puolen tunnin matkan päässä maakunnan keskuksesta.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Yrityskauppoihin liittyvät Jatkis-webinaarit palaavat

Yrityskauppoihin liittyvät Jatkis-webinaarit palaavat

Jatkis-webinaarit antavat vinkkejä moniin eri tilanteisiin yrityskaupoilla. Maaliskuussa pidettävän ensimmäisen webinaarin aiheena on yllättävä yrityskauppa.

Jatkis -hankkeen webinaarit yrityskaupoista järjestetään joka kuukausi maaliskuusta kesäkuuhun sekä ne ovat totuttuun tapaan maksuttomia. Etälähetyksiä voi seurata vaikkapa kotisohvalta käsin tai esimerkiksi Lipertekin toimistolla. Kevään webinaarien aiheina ovat mm. yllättävä yrityskauppa, sukupolvenvaihdos ja kauppahintaneuvottelu. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan webinaariin etukäteen tämän linkin kautta, sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi tai p. 050 448 8468.  

Webinaarit järjestää Asianajotoimisto Teräskulma Oy sekä Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy.

Sivu arviointi ja palaute