Yrittäjäksi Liperiin pääkuva

Yrittäjäksi Liperiin

Yrittäjäksi Liperiin

Tervetuloa yrittäjäksi Liperiin!

Yrittäjäksi Liperiin sisältö

Liperin kunta on mainio paikka yritystoiminnalle. Maaseutumaisessa kunnassamme on monipuolista yritystoimintaa ja 12000:n asukkaan kunnaksi iso määrä yrityksiä – liki 800.

Yrittäjyydellä on Liperin leipäpitäjässä pitkät juuret.

Paikkakunnan korkeatasoisesta osaamisesta kertovat useat pienet yritykset, joiden tuotteet leviävät maailmanlaajuisesti, kuten optisen ampumajärjestelmän tuotteita valmistava Eko-Aims Oy (Suomen Biathlon Oy) ja säteilyturvallisuuteen erikoistunut Kata-Electronics Oy.

Liikennettä palvelevat valtatiet 9 ja 23, rautatie, Liperissä sijaitseva Joensuun lentoasema sekä vesistöyhteydet Saimaalle ja Saimaalta Suomenlahdelle. Meiltä on hyvät yhteydet myös Venäjälle – Pietari on hieman lähempänä kuin Helsinki.

Joensuun seutuun kuuluvien kuntien kesken tavoitteemme on kehittää ja kehittyä yhdessä. Liperin kunnassa teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Joensuun ja Kontiolahden kanssa. 

Kunnassamme on runsaasti tontteja ja liiketiloja yritystoiminnalle.

Esimerkiksi Ylämyllyn alueen yritystoiminnalle valmiit tontit sijaitsevat vain 12 kilometrin päässä Joensuusta. Kirkonkylän ja Viinijärvenkin tontit ja tilat ovat alle puolen tunnin matkan päässä maakunnan keskuksesta.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Olemme muuttaneet

Olemme muuttaneet

Lipertek Oy, Kiinteistö oy Liperin vuokratalot ja Liperin vanhustentaloyhdistys sekä Joensuun seudun maaseutupalvelut ovat muuttaneet uusiin tiloihin.

Uusi yritystalo on saatu valmiiksi ja muutto uusiin tiloihin sujui joutuisasti 29.11.2019. Uuden yritystalon osoite on vanha tuttu: Tehtaantie 8, 80400 Ylämylly. Uudet tilat löytyvät vanhan yritystalon välittömästä läheisyydestä. Vanha yritystalo tullaan aikanaan purkamaan. 

Lipertek Oy:n yrityspalvelujen lisäksi uusista tiloista löytyvät myös Kiinteistö oy Liperin vuokratalojen ja Liperin vanhustentaloyhdistyksen palvelupisteet. Toimitiloissa sijaitsee myös Joensuun seudun maaseutupalvelujen sekä Meidän IT ja talous Oy:n toimistotiloja. 

Avajaisia vietämme maananataina 16.12.2019 klo 13-15. Tervetuloa!

Uusi yritystalo

Sivu arviointi ja palaute