Ruokalistat alisivun pääkuvat

Navigaatiovalikko

Ruokalistat sisältö

Ruokalistat

Täältä näet, mitä katamme kulloinkin tarjolle päiväkodeissa, esikouluissa, kouluissa, palvelutaloissa ja terveyskeskussairaalassa.

Erasmus vaihto-oppilaita saapuu Liperiin 15.3.2020 - 19.3.2020. Vierailun innoittamana vietämme kouluruokailussamme kansainvälisen ruoan viikkoa seuraavalla viikolla ma 23.3.2020 - pe 27.3.2020. Liperin koulun oppilaita on ollut valitsemassa viikkoruokalistalle nostetut maat ja niitä edustavat pääruoat. Tarjoamme pääruokina:

Italia - Bolognesekastike, pasta

Espanja - Paella broilerista

Thaimaa - Nuudelikasviswokki

Ruotsi - Jauhelihapyörykät kastikkeessa, peruna

Thaimaa - Lohipasta

 

Kalenteriviikolla 20 tarjoamme oppilaiden toiveruokia. Toiveet kerätään "taloittain". Tämän takia eri koulujen oppilaiden viikkoruokalistat voivat poiketa toisistaan.

 

Meillä on meneillään Jyrin ruokalassa viikottainen asiakstyytyväisyyskysely. Vertaamme saatua palautetta syntyvään lautasruokajätteen määrään. Hyödynnämme tuloksia uudistaessamme ruokalistaamme.

 

Ruokalistat

Päiväkotien ruokalista kevät 2020

Koulujen lounaslista kevät 2020

Leikkitoiminnan ja iltapäiväkerhojen aamu- ja välipalat kevät 2020

Ravintokeskuksen ruokalista syksy 2019 ja kevät 2020

Allergiat ja erityisruokavaliot

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavia aineita koskevat tiedot ruoistamme sekä elintarviketietoasetuksen edellyttämät tiedot alkuperämaasta tai lähtöpaikasta saat pyytämällä toimipaikkojen ruokapalveluhenkilökunnalta. Ruoanvalmistuksessa käyttämämme tuoreliha on aina suomalaista.

Noudatamme allergioiden ja erityisruokavalioiden toteuttamisessa kansallista allergiaohjelmaa. Ruoasta merkittäviä tai hengenvaarallisia oireita saava henkilö tarvitsee erityisruokavaliota.

Huolehdi, että terveydenhuolto tarkistaa päivähoidossa / koulussa olevan lapsesi erityisruokavaliolausunnon vähintään vuosittain ja aina ruokavalion muuttuessa. Toimita uusi päivitetty lausunto varhaiskasvatuksen yksikköön tai kouluun.

 

Yhteystiedot

Maarit Määttä

Ruokapalvelupäällikkö
040 563 8138
maarit.maatta@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute