Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset otsikko

Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset

Kansainvälistyminen mielessä? Tässä yrityksiä jotka voivat auttaa asian kanssa.

Kansainvälistyminen sisältö

atFlow Oy

Yhteyshenkilö: Pekka Rönkkönen

Yhteystiedot: p. +358 50 340 1705 pekka@atflow.fi

www.atflow.fi

Kuvaus palveluista: Huolehdimme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymisestä verkkokauppojen ja -sivujen, tiedonhallinnan ratkaisujen, kehitys- ja koulutuspalveluiden sekä digimarkkinoinnin avulla. Olemme auttaneet reilun vuosikymmenen ajan yli 300 organisaatiota aina pienyrittäjistä pörssiyrityksiin, joten luultavasti olemme jo onnistuneet siinä, mihin kaipaat apua toimintanne tehostamisessa. Kysy rohkeasti apua 100 % paikalliselta digitoimistolta ja anna meidän auttaa myymään tuotteitasi ja palveluitasi nykyistä paremmin.

 

Cordial Communications Oy

Yhteyshenkilö: Anu Ruusila

Yhteystiedot: p. 044 305 0765 anu.ruusila@cordial.fi

www.cordial.fi

Kuvaus palveluista: Cordial Communications Oy:n erityisosaamista on viestinnän strateginen suunnittelu ja konsultointi liikkeenjohdon tukena, vastuullisuus ja siitä viestintäviestintä, kansainvälinen viestintä, mediaviestintä sekä hankeviestintä. Järjestämme viestinnän ja vastuullisuuden ryhmä- ja yksilövalmennuksia liikkeenjohdolle, yrittäjille ja viestinnän ammattilaisille suomeksi ja englanniksi. Asiakkaamme ovat pääasiassa pk-yrityksiä ja kansallisia julkisia organisaatioita. Toimialaosaamisemme painottuu matkailuun, kiertotalouteen, elintarviketeollisuuteen, metsä- ja biotalouteen sekä tutkimukseen ja koulutukseen. Asiakkaita on lisäksi IT- sektorilta sekä järjestö- ja sote-toimijoista. Yrittäjä ja viestintästrategi Anu Ruusilalla on yli 25 vuoden kokemus viestinnän johtamisesta, esimiestyöstä ja viestinnän asiantuntijatehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä yrittäjänä. Yli 100 yritystä on osallistunut hänen valmennuksiinsa, jotka painottuvat organisaatioviestintään, muutosviestintään, vastuullisuuteen, kriisiviestintään sekä kulttuurien väliseen vuorovaikutukseen. Hän on myös sertifioitu Business Coach, joka on ”koutsannut” mm. vakuutus, viestintä- ja IT-aloilla, sekä neljässä mentorointiohjelmassa.

 

Husso Consulting

Yhteyshenkilö: Hanne Husso

Yhteystiedot: p. 045 136 4130 hanne@hussoconsulting.fi

www.hussoconsulting.fi

Kuvaus palveluista: Kiinnostavatko kansainväliset elintarvikemarkkinat? Tarvitsetko apua viennin vauhdittamiseen? Husso Consulting tarjoaa kansainvälistymispalveluja elintarvike-, luonnontuote- ja ruokamatkailualan yrityksille ja organisaatioille - kansainvälistymisestä kiinnostuneille ja jo kansainvälisillä markkinoilla toimiville. Toimialatuntemusta ja asiakasymmärrystä erityisesti Keski-Euroopan markkinoilta. Yli 15 vuoden työkokemus ja osaamista elintarvikealan kansainvälisestä markkinoinnista ja myynnistä, jakelukanavista, viennin käytännön toimista ja kansainvälisten messu- ja opintomatkojen koordinoinnista.

 

Ideaomena Oy

Yhteyshenkilö: Mikael Kaaosvirta

Yhteystiedot: p. 045 144 0577 mikael@ideaomena.fi

www.ideaomena.fi

Kuvaus palveluista: Meiltä saat kaikki yrityksesi markkinointiviestintään ja näkyvyyteen tarvittavat ratkaisut. Olivatpa kyseessä kotisivut, markkinointi, sosiaalisen median mainonta, videomainonta, verkkokaupat tai perinteiseen mainontaan tarvittavat palvelut, saat meiltä kaiken valmiiksi suunniteltuna ja korkealaatuisesti toteutettuna. Meidän työssämme yhdistyvät vankka kokemus ja tuoreet ideat niin, että sinä saat korkealaatuisen mainonnan kokonaisuuden jolla voit kasvattaa liiketoimintaasi.

 

Innowork Oy

Yhteyshenkilö: Heikki Rantanen

Yhteystiedot: p. 040 502 5450 heikki.rantanen@innowork.fi

www.innowork.fi

Kuvaus palveluista: Innowork Oy on IPR-asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Tyypillisiä toimeksiantoja yritykselle ovat keksintöjen kaupallistamiseen ja tuotekehitykseen liittyvät IPR-tutkimuspalvelut ja suojaushakemusten laadintatyöt. Kansainvälistymiseen ja uusien tuotteiden lanseeraukseen liittyen tyypillisiä toimeksiantoja ovat lisensoinnin lisäksi kilpailijaselvitykset ja toiminnanvapausselvitykset, joita tehdään globaaleista patenttitietokannoista. IPR-koulutuspalvelut kuuluvat myös Innowork Oy:n palvelutarjontaan.

 

 

Lietsu Palvelut Oy

Yhteyshenkilö: Helena Puhakka-Tarvainen

Yhteystiedot: p. 050 541 7289 helena@lietsuhotel.fi

https://www.lietsuhotel.fi/yrityksille/

Kuvaus palveluista: Lietsun koulutus- ja asiantuntijapalvelut: Haluamme auttaa yrityksiä ja muita organisaatioita luomaan vähähiilistä maapallon kantokyvyn mukaista tulevaisuutta, jossa ihmisten moninaisuus, osaaminen ja kulttuurit kukoistavat. Myös pk-yritysten valmiudet sitä tukevaan tutkimus- ja kehittämistoimintaan vaativat kasvattamista. Erityisosaamisemme on matkailualla mutta meillä on laaja kokemus myös muilta toimialoilta. Lietsu Palvelut Oy tarjoaa räätälöityjä koulutus- ja asiantuntijapalveluja mm. seuraavilla aihealueilla: Kestävä kehitys, vastuullisuus ja vihreä siirtymä: - Yritystoiminnan kehittäminen vastuullisemmaksi - Yritysvastuullisuus ja lainsäädäntö, yritysvastuulaki - Vastuullisuus hankinnoissa ja alihankintaketjuissa - Standardit, työkalut ja mittarit - Raportointi ja dokumentointi (erityisesti Ekokompassi, Sustainable Travel Finland) - Päästölaskennan työkalut ja päästöjen hyvittäminen - Vaikuttavuus ja vastuullisuusviestintä - Rahoitus investointeihin ja kehittämiseen Yritysten T&K-toiminta ja sen julkinen rahoitus: - Julkiset rahoitusinstrumentit yritysten tutkimus- ja kehittämistoimintaan - T&K-projektien suunnittelu, toteutus ja arviointi - Kansainvälinen T&K-rahoitus erityispiirteineen Matkailupalvelujen tuotteistaminen ja kehittäminen: - Tuotteistamisprojektit - Yhteistyöverkostojen rakentaminen kotimaassa ja kansainvälisesti - Matkailupalveluiden markkinointi ja myyntikanavat Kuulumme Luotettava kumppani -järjestelmään.

 

Markinvest Oy

Yhteyshenkilö: Pekka Peltonen

Yhteystiedot: 040 900 0322 pekka.peltonen@markinvest.fi

www.markinvest.eu

www.markinvest.fi

Kuvaus palveluista:

MARKINVESTIN YRITYSPALVELUSETELIN PALVELUPAKETTI 
Liiketoiminnan strateginen kehittäminen. Kasvua kotimaasta ja kansainvälistymällä- kilpailuedut: 

Kasvua kotimaasta 
Saat kilpailukykyisen markkinoinnin liikeidean ja toimintasuunnitelman. Teemme kilpailustrategian perustaksi asiakaskysely yrityksesi imagosta, tunnettavuudesta ja kilpailueduista. 

Kasvua Ruotsista ja kansainvälistymällä 
Saat vientikonseptin Ruotsia varten. Haluttaessa teemme perustaksi markkinaselvityksen Tukholman alueen potentiaalisista asiakkaista.  

Kasvua Keski-Aasiasta 
Saat yhteenvedon viennin vaatimuksista, mahdillisuuksista ja optimiratkaisusta. Selvitämme yrityksesi vientivalmiuden kohdealueelle, logistiset ratkaisut, sertifioinnin erityspiirteet, tuotteittesi soveltuvuuden ja laadimme toimintasuunnitelman. 

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

 

Palmionet Oy

Yhteyshenkilö: Matti Pölönen

Yhteystiedot: p. 050 548 7788 matti@palmionet.fi

www.palmionet.fi

Kuvaus palveluista: Palmionet Oy tarjoaa yrittämiseen, vientiin, tuotekehitykseen ja tietoliikenteeseen liittyviä palveluja joko itsenäisesti tai yhteistyössä toisten yritysten ja ammattilaisten kanssa.

 

Proaventis Oy

Yhteyshenkilö: Perttu Huovinen

Yhteystiedot: p. 050 462 1537 perttu.huovinen@proaventis.com

www.proaventis.com

Kuvaus palveluista: Autan toiminnan kasvattamisessa yrityksesi käännetilanteissa 30 vuoden johtamiskokemuksella. Tarjoan vuokrajohtajapalveluilla ratkaisuja kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden kanssa toimialasta riippumatta.

 

Solwe Oy

Yhteyshenkilö: Mikko Luukkainen

Yhteystiedot: p. 040 164 7875 mikko@solwe.fi

www.solwe.fi

Kuvaus palveluista: Teemme verkkokauppoja Shopify-alustalla ja verkkokauppaliiketoimintaan liittyvää konsultointia Shopify-kauppiaille.

 

Sometaito Oy

Yhteyshenkilö: Olli Karjalainen

Yhteystiedot: p. 050 354 9627 olli@hiljainenrekry.fi

https://www.hiljainenrekry.fi/yrittajan-tehovalmennus/

Kuvaus palveluista: Sometaito Oy on pitkän linjan markkinointi- ja valmennusalan yritys, jolta löytyy syvää osaamista somemarkkinoinnin ja digimarkkinoinnin valmennuksista. Valmennuksissa on vahvasti mukana konkretiaa ja työkalujen ja eri ohjelmistojen käyttöönottamisen opastamista - autamme esim. rakentamaan Metaan mainostilin ja mainoskampanjat, luomaan oikeat kohderyhmät ja toteuttamaan pikselin kautta retargeting-mainontaa, seuraamaan mainoskampanjan dataa ja hoitamaan itsenäisesti Facebook- ja Instagram tilin hallinnoinnit sisällöntuottamisesta markkinointikampanjointeihin. Sometaito Oy:n somesparrauksissa käydään läpi myös Facebookin ja Instagramin sääntöviidakkoa ja miten sääntörikkomukset onnistuu välttämään, niin että oma Facebook- tai Instagramtili ja niihin liitetyt mainostilit pysyvät auki. Valmennamme myös SEO-optimointia ja GoogleAds-kampanjoiden rakentamista, LinkedIn-sisällöntuottamista, LinkedIn-mainoskampanjoiden rakentamista, Social Selling- osaamista ja yritysbrändin rakentamista sosiaalisessa mediassa. Koulutamme myös ammattimaista sisällöntuottamista Canva-kuvankäsittelyohjelman avulla. Sometaito Oy:n valmentajajarinkiin kuuluu myös talousalan asiantuntijoita, jotka konsultoivat ja valmentavat taloushallintoon liittyvissä asioissa. Jos yrittäjä haluaa esim. oppia hoitamaan itse alv-tilitykset ja palkanlaskennan tai kk-tiliöinnit, tarjoamme tähän kattavaa konsultointia ja valmennusta. Asiantuntijoihimme kuuluu myös kansallisten ja kansainvälisten julkisten rahoitusinstrumenttien käytön kova ammattilainen Päivi Korhonen. Hänen osaamistaan on yritysten konsultointi kehitys- tai investointihankkeen muotoiluun, sopivan rahoituslähteen tunnistamiseen ja rahoitushakemuksen valmisteluun. Lisätietoa yritysvalmennuksistamme löytyy sivuiltamme: https://www.hiljainenrekry.fi/yrittajan-tehovalmennus/

 

Toteuta Oy

Yhteyshenkilö: Mika Pyykkö

Yhteystiedot: p. 040 674 9546 mika.pyykko@toteuta.fi

www.toteuta.fi

Kuvaus palveluista: Haluan auttaa yrityksiä kasvamaan, kehittymään ja erottautumaan kilpailijoista yritykselle etsittävän kilpailuedun avulla. Näin päästään pois jatkuvasta hinta vs hinta kisasta ja pärjätään globaalissa kilpailussa. Minulla on kädet-savessa-tekemisen asenne ja uskallan rakentavasti haastaa nykyisiä toimintamalleja. 
Strategian kirkastus työpajassa yritys määrittelee missä liiketoiminnassa ja millä toimenpiteillä se aikoo menestyä. Strategia kuvaa:
•    Miksi asiakas ostaa (juuri sinun) yrityksesi tuotteita/palveluita.
•    Kertoo myös, mitä yritys ei tee, sillä rönsyjen karsiminen ohjaa tehokkuuteen.  Se auttaa asiakkaita, henkilöstöä ja sidosryhmiä ymmärtämään, mitä yritys tekee ja mihin suuntaan se on menossa
•    Mahdollistaa nopeiden muutosten tekemisen yrityksen toimintaympäristön muuttuessa
•    Ohjaa johtoryhmää ja hallitusta seuraamaan ja varmistamaan, että omistajien tavoitteet toteutuvat.
Myyntiviestin kirkastus: Onko yrityksenne myyntiviesti ymmärrettävä ja asiakasta puhutteleva? Hyvä myyntiviesti luo asiakkaalle tunteen, että häntä on kuunneltu ja hänen tarpeensa on ymmärretty. Tämä on luottamuksen rakentamisen kannalta tärkeä asia, johon kaikki kaupankäynti perustuu. Myyntiviestin kirkastuspalvelun avulla terävöität yrityksesi viestintää, erottaudut kilpailijoista, näytät selkeästi asiakkaan saaman lisäarvon ja luot vahvoja asiakassuhteita.
Kansainvälistymisen suunnittelu ja toteutus: Oletteko aikeissa hakea kasvua kansainvälisiltä markkinoilta? Autan kv-strategian luomisesta aina toiminnan johtamiseen kohdemaassa. Laajentuminen uusille markkinoille voi olla monimutkaista, mutta tarjoaa samalla merkittäviä mahdollisuuksia kasvuun. Hyödynnä osaamiseni sekä verkostoni ja laajenna toimintaasi uusille markkinoille.

 

Ubinet Ky

Yhteyshenkilö: Antti Ryynänen

Yhteystiedot: p. 044 056 4781 antti.ryynanen@ubinet.fi

www.ubinet.fi 

Kuvaus palveluista: Digitaalisen markkinoinnin palvelut

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute