Uutiset pääkuva

Asset Publisher

angle-left Uusimmassa Yritysmaailma -lehdessä artikkeli Lipertek Oy:n yrityspalveluista ja yritysyhteistyöstä Kaptas Oy:n kanssa

Uusimmassa Yritysmaailma -lehdessä artikkeli Lipertek Oy:n yrityspalveluista ja yritysyhteistyöstä Kaptas Oy:n kanssa

Lipertek Oy:n tehtäviin kuuluvat yritysneuvonta, yritysten kehittäminen ja verkostoitumisen edistäminen. Seutu- ja aluekehitys sekä seutumarkkinointi ovat myös osa Lipertekin toimintaa.

Lipertek Oy tarjoaa palveluita yritystoiminnan koko elinkaarelle perustamisesta kehittämisen kautta omistajanvaihdokseen. Perustamis- ja kehittämispalveluiden lisäksi yritysten sijoittumista kuntaan tukee tontti- ja kiinteistötarjonta. Asiantuntijayritys Kaptas Oy muutti Lipertekin rakennuttamiin uusiin 1 300 m²:n tehdastiloihin v. 2010. Tuotantotiloja laajennettiin 850 neliöllä v. 2014, ja toimistotiloja Lipertek Oy rakennutti Kaptas Oy:lle lisää kaksi vuotta sitten. Kaptas Oy:n tuotantojohtaja Kari Sinkkosen haastattelun ja koko artikkelin voi lukea alla olevasta linkistä.

Kuvassa yritysneuvoja Jaana Karppanen, elinkeinojohtaja Mika Hyttinen ja Kaptas Oy:n tuotantojohtaja Kari Sinkkonen. Kuvaaja Pasi Liimatta.

Sivu arviointi ja palaute