Uutiset pääkuva

Asset Publisher

angle-left Liperin Myllyn toiminta päättyy

Liperin Myllyn toiminta päättyy

Liperin Mylly kärsi pahoja vaurioita tulipalossa kesän alussa. Yrittäjät tiedottivat perjantaina 28. elokuuta 2020, että Myllyn toimintaa ei jatketa.

Olemme pahoillamme Liperin Myllyn tarinan päättymisestä Kirkkorannan alueella. Liperin Mylly on vaikuttanut liperiläiseen identiteettiin vahvasti yli 100 vuoden ajan keskeisellä ja kauniilla paikalla Liperin kunnan sydämessä. Mylly on ollut osa historiaa, mutta myös olennainen osa tämän päivän elinkeinoelämää ja lähiruokatuotantoa.

Jatkoa Myllyn toiminnalle tulipalon jälkeen toivoivat niin yrittäjät kuin kunta sekä luonnollisesti kaikki Myllyn toimintaan ja tuotteisiin liittyvät yrittäjät ja toimijat maatalouden alkutuotannosta jauhojen ja rehujen ostajiin.

Myllytoiminnan jatkolle ei valitettavasti löytynyt mahdollisuutta, mutta yrittäjät Anne Vänskä ja Kari Huikuri ovat edelleen sitoutuneet myllyalueeseen ja sen mahdollisuuksiin. Liperin kunta ja elinkeinoyhtiö Lipertek ovat vahvasti mukana ja tukena, jotta voimme kehittää yhdessä ainutlaatuista Kirkkolahden aluetta ja samalla luoda mahdollisuuksia myllyalueen uuteen vaiheeseen.

Sivu arviointi ja palaute