Vuoden nuorisoteko pääkuva

Navigaatiovalikko

Vuoden nuorisoteko, sisältö

Vuoden nuorisoteko

Liperin kunnan nuorisopalkinto jaetaan vuosittain merkittävistä paikallisista nuorisoteoista. Palkintoa on jaettu niin nuorten omista saavutuksista kuin myös yhdistyksien uusista kehittyneistä palveluista.

Voit ilmoittaa ehdokkaita perusteluineen marraskuun loppuun mennessä. Voit lähettää ehdotuksesti tästä. Ehdotukset ottaa vastaan vapaa-aikasihteeri Raimo Piiroinen. Palkinto jaetaan tammikuussa.

 

Nuorisopalkinnon saaneet:

2017 Liperin Kokkoveikot
Liperin Kokkoveikot ry on järjestänyt partiotoimintaa liperiläisille lapsille ja nuorille kaikissa taajamissa kuudenkymmenen vuoden ajan. Juhlavuonna seura otti tavoitteekseen järjestää kuusikymmentä erilaista retkeä tai leiriä. Tavoitteen toteutumista on voinut seurata Kokkoveikkojen kotisivuilla julkaistussa blogissa. Liperin Kokkoveikot on vireä kuusikymppinen. Se on – niin kuin he itse sen sanovat – vastavoima “Miks mun pitäis?” ja “Ei kuulu mulle!”-asenteille. Partiossa välitetään ja muutetaan välittäminen käytännön teoiksi. Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat yhteistyötaitoja ja tervettä luottamusta omiin kykyihin.

2016 Päivi Pietarinen ja lasten ja nuorten äitien ryhmä

2015 Minttu Kurki

2014 Pauliina Sormunen

2013 SPR:n Viinijärven osasto

2012 Niina Jaakkola

2011 MLL:n perhekahvilatoiminta

2010 Osmo Oinonen

2009 Liperin nuorisovaltuusto

2008 Lea Levoskin
 

Vuoden nuorisoteko katso myös nämä

Yhteystiedot

Raimo Piiroinen

Vapaa-aikasihteeri
0400 678 799
raimo.piiroinen@liperi.fi
Koivutie 4, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute