Keittiöiden yhteystiedot alisivun pääkuva

Navigaatiovalikko

Keittiöiden yhteystiedot sisältö

Keittiöiden yhteystiedot

Liperissä on neljä keskuskeittiötä, joista kaksi toimii Liperin kirkonkylällä, yksi Ylämyllyllä ja yksi Viinijärvellä. Täältä löydät keittiöiden yhteystiedot.

Ravintokeskus sisältö

Ravintokeskus

Liperin kirkonkylällä toimiva Ravintokeskus valmistaa ruokaa SiunSotelle Terveyskeskussairaalaan ja tehotettuun palveluasumiseen Konttilanhovin palvelukeskuksessa, Osastoille Saratus ja Iltarusko sekä ryhmäkodeille Penttilänpihaan ja Viinijärven Neliapilaan. Ryhmäkotien ateriapalvelut toimitetaan ruokapalvelun omalla autolla.

Liperin terveyskeskuksen kahvion, TerkCafen kahviopalvelut siirtyvät 1.5.2019 ravintokeskuksen toiminnoiksi. TerkCafe palvelee ma-pe klo 8:00–14.30. Kahvio on suljettu ajalla 1.–31. heinäkuuta 2019. Kahviossa on tarjolla keittolounas kaikkina aukiolopäivinä. Salaattilounasta on tarjolla take away -myynnissä Ravintokeskuksella.

Sisältöjulkaisija

Liperin koulun keittiö sisältö

Liperin koulun keittiö

Liperin koulun keittiö toimii Liperin koululla ja valmistaa ruokaa Liperin koululle ja Liperin esikoululle ja päiväkodille.

Sisältöjulkaisija

Ylämyllyn keskuskeittiö sisältö

Jyrin ruokala

Ylämyllyllä toimiva Jyrin ruokala eli Ylämyllyn keskuskeittiö valmistaa ruokaa Ylämyllyn koululle ja Ylämyllyllä sijaitseville päiväkodeille sekä Mattisenlahden ja Salokylän kouluille ja alueen esikouluille. Keittiön sopimusasiakkaina on myös yksityisiä päiväkoteja Ylämyllyn alueella ja Puolustusvoimat.

Viinijärven keittön sisältö

Viinijärven keittiö

Viinijärven keittiö toimii Viinijärven koululla ja valmistaa ruokaa Viinijärven koululle, esikoululle ja päiväkodille.

Uutisen lisäys (ylläpito)

Yhteystiedot

Maarit Määttä

Ruokapalvelupäällikkö
040 563 8138
maarit.maatta@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute