Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Varhaiskasvatuksen opettajan ja hyvinvointipedagogin tehtävät haettavana

Varhaiskasvatuksen opettajan ja hyvinvointipedagogin tehtävät haettavana

Liperin kunnan hyvinvointipalveluissa on haettavana määräaikainen hyvinvointipedagogin tehtävä perusopetukseen, sekä vakinainen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä.

Kelpoisuusvaatimuksena hyvinvointipedagogin tehtävään on terveydenhoitajan, psykiatrisen sairaanhoitajan koulutus tai muu soveltuva tutkinto, joka vastaa edellä mainittuihin tehtävän vaatimuksiin.

Hyvinvointipedagogi toimii Ylämyllyn koulussa työnimikkeellä Tsemppari. Tsemppari on läsnä oppilaiden kouluarjessa ja vastaa tunne-elämän, mielialan ja käyttäytymisen haasteisiin ja psyykkisiin tuen tarpeisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (60 op varhaiskasvatusopintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 540/2018).

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Puolivälin päiväkoti. Päiväkodin ryhmät ovat 0-5 -vuotiaiden sisarusryhmiä ja toiminta perustuu pienryhmäpedagogiikkaan sekä kunnan varhaiskasvatussuunnitelman mukaiseen toimintaan.

Hakuaika hyvinvointipedagogin tehtävän päättyy 3.6.2019 klo 8:00.

Hakuaika varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään päättyy 31.5.2019 klo 15:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Varhaiskasvatuksen lapsia kokoamassa pehmotyynyistä tornia.