Uutiset pääkuva

Sisältöjulkaisija

angle-left Kaptas Oy laajentaa

Kaptas Oy laajentaa toimistotilojaan Liperin Ylämyllyllä

Automaatioteknologian asiantuntijayritys Kaptakselle valmistuu kaikkiaan 126 neliön laajennus, joka kattaa toimistotilojen lisäksi myös lakisääteisen väestönsuojatilan. Tilat rakennuttaa Liperin kunnan kehitysyhtiö Lipertek Oy. Rakentaminen alkaa syyskuussa, valmistuminen ajoittuu ensi joulukuulle. Rakentamisen pääurakoitsija on Joen Talo Oy.

Kaptaksen tilalaajennus on jo toinen sen jälkeen, kun Kaptas vuonna 2010 muutti uusiin toimitiloihinsa Ylämyllylle. Tuolloin Lipertek rakennutti yritykselle noin 1 300 neliön tehtaan. Uudella modernilla, lähes 1 300 neliön tehtaalla oli erityisen suuri vaikutus Kaptaksen kasvuun.

Ensimmäinen tuotantotilojen laajennus tehtiin vuonna 2014. Tuolloin yritykselle rakennettiin 850 neliötä puhdastilaa, jota tarvitaan erityisesti lääketeollisuusasiakkaiden tarpeisiin. 

Kaptaksen yhteistyö Lipertekin kanssa konkretisoituu Ylämyllyn tuotantotiloissa, joiden merkitystä liiketoiminnan kasvulle ja kansainvälistymiselle Kaptaksen yrittäjät ovat toistuvasti korostaneet.

 

Lipertek Oy:n toimitusjohtaja Mika Hyttinen iloitsee siitä, että Kaptaksen kaltainen teknologiayritys on sijoittunut Ylämyllylle.

  • Start Upista kasvuyritykseksi ja kansainvälistymään – siinä on tarvittu osaamista ja rohkeutta. Se, miten Lipertek kehitysyhtiönä voi auttaa Kaptaksen kaltaisia kasvuyrityksiä, on yritysten tarpeiden kuunteleminen. Haluamme olla valppaita ja osaltamme tukea yritysten kasvua ja kehitystä. Ratkaisut voivat olla hyvinkin räätälöityjä, Hyttinen linjaa.

 

Sivu arviointi ja palaute