Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli on Liperin kunnan järjestämä uudenlainen tuki kunnan alueella päätoimipaikkaansa pitäville yrityksille.

Tuki on tarkoitettu Liperin kunnan aluetta päätoimipaikkana pitäville yrityksille, joilla on y-tunnus. Yritystoiminnan tulee olla päätoimista ja kannattavaa tai muuttua kannattavaksi yrityspalvelusetelin avulla toteuttavien toimenpiteiden avulla. Yritykset yritysmuodosta (ei yhdistykset) riippumatta missä tahansa yrityksen elinkaaren vaiheessa voivat hakea tukea!

Yrityspalveluseteli on yrityksille niin sanottua vähämerkityksellistä de minimis -tukea.

Tukea haetaan lomakkeella, joka löytyy Lipertekin verkkosivuilta yrityspalvelusetelin sivulta. Hakemukseen tulee kuvata yrityksen toiminta lyhyesti ja yrityspalvelusetelin käyttötarkoitus. Hakemukseen on liitettävä uusin tuloslaskelma ja tase tai niihin verrattava selvitys hakijan tuloista ja varallisuudesta.

Lue lisää yrityspalvelusetelistä sen omalta sivulta ja hae yrityspalveluseteliä!

Lipertekin kompassiteemainen kuva, teksti

Lisätietoja antaa:

Sisältöjulkaisija

angle-left Henkilökohtaisen budjetin kokeilu Siun Sotessa

Henkilökohtaisen budjetin kokeilu Siun Sotessa

Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan Ylämyllyn Monitoimitalo, Viljatie 1 Ylämylly 6.11.2018 klo 14.00–16.00.
Paikalla palveluohjaaja Jaana Ihalainen, kokemusasiantuntija Ritva Silvennoinen, Liperin kunnan elinkeinojohtaja Mika Hyttinen sekä SiVa-hankkeen projektipäällikkö Leena Suhonen.
Asiakkailla on mahdollisuus keskustella palveluohjaajan ja kokemusasiantuntijan kanssa.
Yrittäjillä ja yrittäjiksi aikovilla on mahdollisuus keskustella elinkeinojohtajan kanssa yritystoimintaan ja yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksistä.
 

SiVa-hankeen yhteyshenkilöt:

Sivu arviointi ja palaute