Työkaluja yrittäjälle pääkuva

Työkaluja yrittäjälle

Työkaluja yrittäjälle

Yritystulkista löydät työkalut yritystoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Yritysrekisteristä voit hakea yrityksiä esimerkiksi yrityksen nimen, toimialan (TOL 2008 -luokitus), paikkakunnan tai Y-tunnuksen perusteella.

Yritystulkki sisältö

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat omatoimiseen yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää laajan tietopankin erilaisia lomakkeita ja sopimuspohjia yritystoiminnan erilaisiin käyttötarpeisiin.

 

Innehållspresentatör

angle-left Yrittäjien Y-aamiainen Liperissä

Yrittäjien Y-aamiainen Liperissä

Shell Ylämyllyllä järjestettiin aamiaistapahtuma liperiläisille yrittäjille.

Liperiläisille yrittäjille suunnattu Yrittäjien Y-aamiainen järjestettiin Shell Ylämyllyllä. Tarjolla oli maukkaan aamupalan lisäksi tietoiskuja liittyen yritykseen kehittämiseen ja rekrytointiin sekä mahdollisuus tavata yhteistyötahoja ja verkostoitua. Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, Lipertek Oy, Riveria, Liperin kunta, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry ja Business Joensuu. 

Tapahtuma saa jatkoa toukokuussa 2019, jolloin työllisyyden RoadShow järjestetään Viinijärvellä, Ylämyllyllä ja Liperin kirkonkylällä.

Y-aamiainen Shell Ylämyllyllä

Innehållspresentatör

Mika Hyttinen

elinkeinojohtaja, toimitusjohtaja
0400 134 634

Sivu arviointi ja palaute