Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli on Liperin kunnan järjestämä uudenlainen tuki kunnan alueella päätoimipaikkaansa pitäville yrityksille.

Tuki on tarkoitettu Liperin kunnan aluetta päätoimipaikkana pitäville yrityksille, joilla on y-tunnus. Yritystoiminnan tulee olla päätoimista ja kannattavaa tai muuttua kannattavaksi yrityspalvelusetelin avulla toteuttavien toimenpiteiden avulla. Yritykset yritysmuodosta (ei yhdistykset) riippumatta missä tahansa yrityksen elinkaaren vaiheessa voivat hakea tukea!

Yrityspalveluseteli on yrityksille niin sanottua vähämerkityksellistä de minimis -tukea.

Tukea haetaan lomakkeella, joka löytyy Lipertekin verkkosivuilta yrityspalvelusetelin sivulta. Hakemukseen tulee kuvata yrityksen toiminta lyhyesti ja yrityspalvelusetelin käyttötarkoitus. Hakemukseen on liitettävä uusin tuloslaskelma ja tase tai niihin verrattava selvitys hakijan tuloista ja varallisuudesta.

Lue lisää yrityspalvelusetelistä sen omalta sivulta ja hae yrityspalveluseteliä!

Lipertekin kompassiteemainen kuva, teksti

Lisätietoja antaa:

Публикатор

angle-left Yritysneuvojaksi haki 29 elinkeinoalan osaajaa

Yritysneuvojaksi haki 29 elinkeinoalan osaajaa

Yritysneuvojan hakuaika päättyi sunnuntaina ja saimme 29 hakemusta.

Yritysneuvojan hakuaika päättyi sunnuntaina, ja saimme 29 huikean kovaa hakemusta todellisilta elinkeinoalan osaajilta. Kiitos kaikille hakeneille mielenkiinnosta, se on tärkeä osoitus siitä, että liperiläiseen yrittäjyyteen on luja usko! Pyrimme tekemään vaikean valinnan joulukuun alkuun mennessä, ja vuoden alusta laitetaankin jo hihat heilumaan.

Sivu arviointi ja palaute