Yrityksen kehittaminen pääkuva

Yritysten kehittäminen

Yritysten kehittäminen

Yritysten kehittäminen on yksi keskeisiä tehtäviämme, ja autamme yritystäsi erilaisissa kehittämistarpeissa.

Yritysten kehittäminen sisältö

Olipa sinulla pieni tai iso yritys, kasvussa tai laskussa, olet meille tärkeä. Yritysneuvonta asioissa Liperissä sinua palvelee Lipertek Oy yhteistyössä Liperin kunnan kanssa.

Kansainvälistyminen:

kartoitetaan yrityksesi tilanne ja etsitään parhaat ratkaisut kv-toimillesi.

Investoinnit ja kehittäminen:

oletko investoimassa tai kehittämässä yritystäsi? Laaditaan yhteistyössä yrityksellesi kehittämissuunnitelma ja etsitään sille rahoitus. Autamme muun muassa erilaisten yritystukihakemusten laadinnassa ja muissa rahoitusjärjestelyissä.

Omistajanvaihdos:

oletpa ostaja, myyjä tai luopuja, ole ajoissa liikkeellä. Omistajanvaihdos tai sukupolvenvaihdos ovat monitahoisia asioita, joiden onnistunut toteutus vaatii aikaa ja hyvää suunnittelua. Autamme sinua arvon määrityksissä, suunnitelmien laadinnassa, rahoitusjärjestelyissä sekä muissa omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Osuva-yrityspörssi on omistajanvaihdoksiin keskittyvä markkinapaikka, joka tuo yhteen jatkajaa hakevat yritykset ja toimivaa yritystä etsivät ostajat.

Verkostot ja yhteistyökumppanit:

meiltä saat parhaat vinkit yhteistyökumppaneista ja erilaisista verkostoista alueellamme. Hanketoiminnassa teemme tiivistä yhteistyötä Business Joensuu Oy:n kanssa.

Ota yhteyttä Liperin yritysneuvoja Jaana Karppaseen tai elinkeinojohtaja Mika Hyttiseen.

Asset Publisher

Mika Hyttinen

elinkeinojohtaja, toimitusjohtaja
0400 134 634

Sivu arviointi ja palaute