Uutiset pääkuva

Asset Publisher

angle-left Mantsinen Group investoi Ylämyllyn tehtaaseen

Mantsinen Group investoi Ylämyllyn tehtaaseen

Materiaalinkäsittelykoneisiin ja logistiikkapalveluihin erikoistunut Mantsinen Group kertoo verkkosivuillaan tehneensä reilun 12 miljoonan investoinnin Ylämyllyn tehtaaseensa. Mantsinen on panostanut viime vuosina runsaasti liiketoimintaansa ja yrityksen viennin kehittämiseen.

Mantsinen Groupin verkkosivuilla 4.7.2019 julkaistussa tiedotteessa yrityksen toimitusjohtaja Mia Mantsinen kertoo, että uudella investoinnilla on mahdollista kasvattaa yrityksen tuotantokapasiteettia ja lisätä kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla.

– Uusi koneistuskeskus ja pintakäsittelylinjasto vastaavat mitoiltaan, kapasiteetiltaan ja toiminnallisuuksiltaan sekä nykyisiä että tulevia tarpeita. Uutta tuotantotilaa rakennetaan yli 3000 m2, mikä sisältää laitteistojen lisäksi kokoonpanotilan. Tämä tarkoittaa yli 30 %:n kasvua Ylämyllyn tuotantotiloihimme, Mia Mantsinen toteaa tiedotteessa.

Uusien tuotantotilojen rakentaminen alkaa tulevana syksynä ja projektin on määrä valmistua reilun vuoden päästä, syksyllä 2020.

Viime vuosina yritystoiminta ja yritysten investoinnit Liperin kunnan alueella ovat lisääntyneet. Liperin kunnan elinkeinojohtaja Mika Hyttinen pitää tärkeänä, että pitkään toiminnassa olleet yritykset saavat jatkoa ja kehittävät toimintaansa.

– Investoinneilla luodaan työpaikkoja, mikä on tärkeä vetovoimatekijä kunnalle sekä asukkaiden että yritysten näkökulmasta, Hyttinen toteaa.

Koko tiedote on nähtävillä Mantsisen verkkosivuilla.

Havainnekuva Mantsisen uudesta rakennuksesta.

Sivu arviointi ja palaute